Op dinsdag 12 februari zal Rien Inniger een inleiding houden met als titel “Het leven begint bij veertig”. Het is de eerste avond in een serie van 8 avonden die dit jaar georganiseerd wordt door de Apeldoornse Odd Fellows, onder de noemer van de Odd Associates. Dat zijn open avonden voor belangstellenden die geïnteresseerd zijn in het doen en laten van de Odd Fellows.

Rien Inniger kan op smakelijke wijze vertellen uit zijn ervaringen in de grafische wereld, met alle up’s en down’s: van burn out tot een grote groep mensen die hun baan verloren en voor een hele nieuwe toekomst kozen.

Ervaringen van een ander kunnen je helpen om in die drukke periode die je na je veertigste levensjaar mee maakt verantwoorde keuzes te maken. Je staat voor keuzes in je carrière, je gezin, je kinderen, wellicht kleinkinderen en nog veel meer. Hoe blijf je daarin overeind?

De toegang is gratis en na afloop kan er volop gediscussieerd worden onder het genot van een hapje en een drankje. U bent welkom vanaf 19.30 uur, het programma start om 20.00 uur.